Kastamonu'nun Lezzetleri Artık Size Çok Yakın

Kastamonu'nun Lezzetleri Artık Size Çok Yakın
Doğanın uçsuz bucaksız yeşilinin üstünde ve gökyüzünün uçsuz bucaksız mavisinin altında yetişen eşsiz lezzetteki doğal ürünleri ile meşhurdur Kastamonu, Daday. 
Bu meşhur ve sağlıklı doğal ürünlere artık her yerden ulaşmak sadece bir tık ile mümkün olabilecek. Özellikle de büyük şehirlerde yaşayanlar için doğal ürünlerin önemi çok büyüktür. Taze toprak kokusu henüz üzerindeyken dalından koparılmış sebze ve meyvelerin lezzeti hem çok başka hem de çok daha lezzetlidir.
Tüm bu sebeplerden dolayı İksir Resort Town, Kastamonu ve Daday’ın birbirinden lezzetli doğal ürünlerini her yere göndermek ve bu doğal lezzetlerden herkesin istediği her an faydalanabilmesi için çok güzel bir proje tasarladı. Ve bu projeyi www.iksirliciftlik.com sitesi ile hayata geçirdi.
Köy tavuklarından, mis gibi kokan böğürtlen reçellerine, hindi, tavuk ve kuzu etlerinden, enfes lezzetlere sahip pastırma, sucuk ve yumurtalara, yöresel baharatlardan doğal yetişen sebzelere, bağışıklık sisteminiz için olmazsa olmaz doğal çam ballarından yöresel meyve ve sebzelere kadar aklınıza gelebilecek her ürünün en doğal halini bu site üzerinden kolaylıkla ve oldukça ekonomik olarak alabileceksiniz.
Toprak ananın kucağından sizin evinizin kapısına kadar gelecek olan bu doğal ürünler ile senenin her zamanı dilediğiniz her an ve istediğiniz kadar sağlıklı beslenmenin keyfini doyasıya çıkarabileceksiniz. Katkısız, en doğal ürünler ile sağlıklı hayatın yokluğunu yaşamayacak ve doğanın tüm nimetlerinden faydalanabileceksiniz.
İksir Resort Town, www.iksirliciftlik.com sitesi ile unuttuğunuz sağlıklı ve doğal beslenmenin hayatınıza tekrar en keyifli bir halde geri dönmesini amaçlıyor.
Şimdiden afiyet olsun, keyifli ve sağlıklı sofralar…
Etiketler: doğal ürün, sağlıklı beslenme, kastamonu yemekleri, köy tavuğu, daday ibisi, şekersiz ürünler, kızılcık tarhanası, kiren, üryani, siyez, siyez buğdayı, siyez unlu ürünler, siyez unu, siyez unlu erişte
Ağustos 28, 2018
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR