Organik Kızılcık Tarhanası, Tarhananın Faydaları, Tarhana Tarifi

Organik Kızılcık Tarhanası, Tarhananın Faydaları, Tarhana Tarifi
Tarhana ürünlerimizi sipariş vermek için tıklayın.
 
Organik deyince akla sadece katkısız ürün gelmez. Toplama öncesi izninden, son ürün olduğu ve depolandığı sürece kadar tüm işlemlerin izlenebilir ve kontrollü olduğu bir üretim şeklidir organik.
 
İçinde sadece sonbahar mevsiminde olgun meyvelerinin toplandığı organik kızılcık ve organik tam buğday unu olan İksirli Çiftlik tarhanası, C vitamini deposu olma özelliği ile ailenin tüm fertlerinin özellikle kış aylarında tüketebileceği bir şifa deposudur. İçerdiği zengin C vitamininin yanı sıra, lif ve E vitamini kaynağıdır. Vücut direncini arttırmak, idrar yolları enfeksiyonlarına karşı koruyucu olmak, kronik hastalıklara karşı bağışıklık sistemini desteklemek gibi faydalı özellikleri olan kızılcık meyvesinden üretilen tarhana da bol vitamin içerir. İyi bir antioksidandır.
 
Tarhana Tarifi:
 
Bir tencerede tavuk veya hindi eti pişirilir, piştikten sonra suyu ayrılır. Ilık suda çözdürülen kızılcık tarhanası, tavuk veya hindinin ayrılan suyuna eklenir. Kaynamaya bırakılır. Piştikten sonra içine etin parçaları da katılır. Tercihe göre sarımsak da eklenir. Üzerine eritilmiş yağ dökülür.
 
İsteğe göre karabiber, limon suyu eile çeşnilendirebilirsiniz.
 
Şimdiden afiyet olsun!
 
Tarhana ürünlerimizi sipariş vermek için tıklayın.
Etiketler: organik kızılcık tarhanası, tarhananın faydaları, tarhana tarifi
Ağustos 28, 2018
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR